Göteborgs revision logotyp.

Göteborgs Revision

Göteborgs Revision växer och söker nya medarbetare!

Vi har den senaste tiden varit mycket lyckosamma och fått in nya uppdrag vilket göra att vi behöver bli fler. Vill du vara en viktig del i vår utveckling är du välkommen att söka nedanstående tjänster:.

  • Redovisningsmedarbetare
  • Revisionsmedarbetare
  • Auktoriserad revisor
Medarbetare har möte
Leende kvinna

  Redovisnings­medarbetare

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet i yrket eller om du är ny i yrket och verkligen känner att du vill utvecklas och satsa på att lära dig det som krävs för att bli en duktig redovisningskonsult.

Leende kvinna

  Revisions­medarbetare

Har du tröttnat på den stora byrån och istället vill jobba med mer varierande sysslor och ha mer direktkontakt med företagsledning och ägare? Vi kan erbjuda dig som har ett par års erfarenhet en spännande utveckling på en ny byrå där det ständigt händer spännande saker. Du får jobba med några av branschens bästa revisorer!

Leende man

  Auktoriserad revisor

Om du har en egen portfölj med kunder eller inte spelar ingen roll. Du kan välja att jobba med andra i team på intressanta revisions- och utredningsuppdrag eller utveckla dina egna uppdrag och växa i takt med din portfölj av kunder. Eller varför inte kombinera de två vägarna? Vi har varierande arbetsuppgifter, en platt organisation och kul på jobbet.

Kontakt

Skicka din ansökan
till Stefan Kylebäck

stefan.kyleback@goteborgsrevision.com 070-592 04 99
Stefan Kylebäck