Göteborgs revision logotyp.

Göteborgs Revision

Om Göteborgs Revision

Vår vision

Vårt mål är att vara en lokalt erkänd revisions- och redovisningsbyrå med ca 30 medarbetare där vi kombinerar erfarenhet med ny teknik. Tjänsterna som levereras av vår byrå ska hålla hög kvalitet och våra medarbetare ska vara seniora men ungdomligt nyfikna när så kräves.

Spårvagn i Göteborg

För flera år sedan väcktes en tanke att starta något där det verkligen fanns tid att relativt sett lägga mer tid på kundarbete och mindre på intern administration. En byrå med lägre personalrotation och mer senior tid med kund. Att arbeta brett med kunderna och skapa en högkvalitativ revisionsbyrå med mer känsla. Några år efter starten har vi hunnit växa ur våra lokaler två gånger och sitter nu i södra Johanneberg.

Det som började som en revisionsbyrå har växt till en kombinerad byrå med tjänster inom såväl redovisning, beskattning, revision och övriga rådgivningstjänster inom ekonomiområdet.

Vi har fått möjligheten att arbeta med spännande uppdrag, knyta nya kontakter, bredda vårt kunnande och växa med fler medarbetare. Nu är vi i en spännande utvecklingsfas när vi har nått ungefär halvvägs till målet om att bli 30 anställda.

Kaffekopp med Göteborgs revisions logga

Hos oss finns lång branschvana och flera av oss har startat sina karriärer på någon av de stora byråerna.

På Göteborgs Revision har vi kunskapen som hos en storbyrå men med den familjära känslan.

Kunskap, kvalitet och engagemang för våra kunder är något vi vill ska genomsyra hela byrån. Genom engagemang och förståelse för våra uppdragsgivare leder samarbetet till att både kund och konsult får ut mer av samarbetet. Kunden får bättre och mer anpassad service och rådgivning och konsulten får en mer varierande och utvecklande arbetsdag.

Man som ler

När träffade du din revisor senast?

Hos oss ska en revisor inte bara vara ett namn på ett papper. Någon som gömmer sig bakom assistenter med mängder av frågor. Vi är revisionsbyrån där du som kund faktiskt får träffa din revisor, där hen har kunskap och är intresserad av just din verksamhet.

Vill du ha mer än bara digitalisering och automation?

I dagens samhälle är effektivisering och digitalisering ord som är säljande men också lite urvattnade. Vi har kommit till en punkt där ett effektivt arbetssätt inom redovisning är normen och allt annat successivt försvinner. Självklart vill vi arbeta så smart vi kan!

Inte bara en leverantör

Vi på Göteborgs revision vill vara en ekonomipartner som intresserar sig för sina kunders verksamhet. Inte bara vara en leverantör av revisions- och redovisningstjänster utan istället se till verksamheten och personerna som driver den. Vad finns för behov och hur kan vi tillgodose dem?